Egészséges otthon-Gerendaházak name='description'/> Egészséges otthon-Gerendaházak: Minőség

2010. július 4., vasárnap

Minőség


Különbségek képekben


Ha az ember a minőségre kíváncsi, akkor a részleteket kell alaposan szemügyre venni. Egy fából épült minőségi épületnél nagyon sok részlet bújuk meg a falak mögött, ami nem látható és megmutatható, legfeljebb az idő múlásával egyre jobban érthető és érezhető, hogy bizonyos házak miért jobbak, tartósabbak és nem utolsó sorban szebbek a többinél.
Érdemes különbséget tenni gerendaház és gerendaház között, ugyanis a termék- és gyártásbeli különbségek egy laikus ember számára is sokat elárulnak.
Sajnos minőségi tanúsítvány és hazai építéshatósági engedély mellett is épülnek ilyen súlyosan kifogásolható épületek.

Az itt látható képeken egy igen gyenge minőségű, szárítás nélkül beépített alapanyag felhasználása figyelhető meg. A gerendák osztályon aluli minősége, a pontatlan hosszvágások és csapolások miatt a függőleges falak borzalmasan görbék.
Megfigyelhető az anyagok gyenge megmunkálása, a fa évgyűrű szerkezetének össze-vissza forgatása, a gerendák közötti szigetelés hiánya is.






Rönkház

A rönkök sérültek, a szakszerűtlen beépítés miatt megcsavarodtak, és szétnyíltak, a sarokpontokon hatalmas hézagok tátonganak.
Mindezek a szakértelem teljes hiányát mutatják.







Azonban senkit sem szeretnénk elrettenteni, ezért következzenek olyan minőségi alapanyagokból, megfelelő szakértelemmel összeszerelt házak, amelyek hosszú évek óta adnak csodálatos barátságos otthont elégedett lakóiknak.








Amennyiben Önök a megbízható finn minőséget és a szakértő összeszerelést választják, garantáltan nem lesz kellemetlen élmény az építkezés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése